Impresszum

A www.belsoegyensuly.hu címen elérhető oldalt a következő Szolgáltató kezeli:

Belső Egyensúly Kft.

Székhely: 1094 Budapest, Bokréta u. 5. II. 206.

Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által bejegyzett cégjegyzék szám: 01-09-981893,

Bejegyzés dátuma: 2012. február 16.

Adószám:23862852-1-43               
 

Kapcsolat:

Belső Egyensúly Kft. 1094 Budapest, Bokréta u. 5. II. 206.

email: belsoegyensuly2012@gmail.com, boldogsag@belsoegyensuly.hu

 

Rólam

Már több, mint 60 éve történt, hogy megszülettem. Igen, jól látod, nem mai csirke vagyok és mégis kipróbálom milyen az internet világában jelen lenni!

Műszaki és pénzügyi ismereteket tanultam neves egyetemeken.15 évig dolgoztam országunk legnagyobb távközlési cégénél, ahonnan 2009-ben, egy csoportos létszámleépítés alkalmával nekem is mennem kellett. Úgy gondoltam, itt az idő, hogy a mérnöki és pénzügyi témák után valami mással is foglalkozzam. Fiatal koromban nem volt ilyen sokféle lehetőség, mint manapság, hogy kipróbálhassam magam az engem érdeklő területeken. Így 2010-től belevetettem magam a számomra új és izgalmas tudományokba! Tanultam például különböző gyógyító technikákat és mind gyakoroltam is több száz órában, önkéntesen. Mindet nagyon szerettem és van, amit ma is csinálok, de valahol, a szívem mélyén éreztem, hogy még nem találtam meg az igazi utamat. Már korábban is vonzottak az önfejlesztő könyvek, szemináriumok. Többek között 1997-ben részt vettem Brian Tracy Phoenix szemináriumán, amely akkoriban magyar nyelven elérhető volt Budapesten. Ez volt az a szeminárium és a hozzá megkapott kazettás hanganyag, amely elindított a tudatos önfejlesztés útján. A szeminárium után rengetegszer meghallgattam a kazettákat. Voltak olyan információk, amelyeket azonnal megértettem és el tudtam fogadni. Nagyon sok olyan volt azonban, amelyek feldolgozásához szükség volt még 20 év kemény munkájára. Részt vettem több száz órányi önismereti tréningen, csoportdinamikai tréningen és persze rengeteg könyvet elolvastam az önfejlesztésről. A Károli Gáspár Református Egyetem mentálhigiénés segítő szakember posztgraduális képzését azért végeztem el 2018-ban, hogy a  pszichológiai ismereteimet elmélyítve, az elmúlt 20 év önismeret, önfejlesztés tudását jobban tudjam rendszerezni és hatékonyabban tudjak segíteni másoknak a fejlődésben, a saját útjuk és a belső egyensúlyuk megtalálásában. Ezeken az utakon nagy segítség a műszaki tudományok és a pénzügyek átfogó ismerete is. Így a korábbi életem és a jelenlegi életem minden tudását felhasználhatom, hogy segíteni tudjak azoknak, akik elfogadják ezt tőlem.

38 éve vagyok házas és a férjemmel három gyermeket neveltünk fel. Már mindannyian felnőttek és a saját útjukat járják. A családomban szerzett tapasztalatok teljesebbé teszik azokat az ismereteket, amelyeket megosztok veled, hogy lerövidítsem a Te utadat és mielőbb megtalálhasd a saját valódi életed, amilyet mindig is szerettél volna.

A boldogságról, belső egyensúlyról szóló blogot munkám mellett, a szabadidőmben írom. Kérlek légy hozzám türelmes és elnéző, amiért hetente csak egy új cikk megírására vállalkozom.

Szeretettel:

Csikós Éva

boldogságmentor

mentálhigiénés segítő