"Boldogság gyere haza!"

Kategória: Hírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

„Boldogság gyere haza!” – Tegyük a magyarokat a világ legboldogabb embereivé!

 

Kedves Olvasóm! Te állandóan boldognak érzed magad? Vagy csak néha-néha? Vagy te vagy az, aki soha nem volt még boldog? Egyáltalán mi az, hogy boldogság? Mindenkinek mást jelent ez a szó, majd együtt megfogalmazunk néhány féle értelmezést.  

 

"Boldogság gyere haza!"
 

 

Tudtad, hogy a boldogság tanulható?

Én is azok közé tartozom, akik már nagyon régóta, tudatosan kutatják a boldogság titkait. A saját boldogságom, belső egyensúlyom megtalálásában nagyon sokat segítettek ezek a kutatások és most szeretném megosztani veled sok évnyi munka eredményét. Szeretném lerövidíteni a te utadat a sikeres, boldog élethez és ehhez ajánlom fel a saját tudásomat, ismereteimet.  Kezdem majd azokkal az alapokkal, amelyek biztosan mindenki életében jelen vannak. A blogomban publikált információkban te is ráismersz majd azokra a szabályosságokra, alapvető értékekre, amelyeket már most is tudsz, csak még nem állt össze a kép a fejedben. Ha rendszerezzük az információkat, azzal tudatos szintre emeljük az összefüggéseket és rájössz, csak rajtad múlik, hogy boldog légy! Itt, most, Magyarországon! Nem kell hozzá elmenekülnöd külföldre! Itt is megtalálhatod, amit keresel.

 

Tegyük a magyarokat a világ legboldogabb embereivé!

 

"Boldogság gyere haza!"
 

 

Egyensúlyban a világgal

A boldogsággal kapcsolatosan nagyon sokan mondtak, írtak már sokfélét. Jelenleg is ez az egyik legkutatottabb téma a világon és sokan foglalkoznak ezzel hazánkban is. Valahogy mégis növekszik az életét kilátástalannak, céltalannak, magát boldogtalannak érzők száma. Miután Magyarország világbajnok az öngyilkosság terén, úgy gondolom, az lenne az ideális, ha országunk minden egyes lakója foglalkozna a boldogsága tudatos építésével. Azt gondolom, hogy bármennyien is foglalkozunk a boldogsággal kapcsolatos ismeretek megosztásával, népszerűsítésével, soha nem leszünk elegen, hogy minden ember tudatosságát növelni tudjuk ezen a téren is.

Én azt szeretném, ha a blogom a magyar embereknek szólna, a te gondolkodásodhoz, a te problémáidhoz kapcsolódna. Minden szombaton este új és reményeim szerint számodra is érdekes gondolatokat fogok publikálni a boldogság témájához kapcsolódóan. Szeretném, ha pontosan az lenne benne, ami téged érdekel. Kérlek jelezd, ha érdekes, vagy inkább unalmas. Szólj, ha hosszú volt, vagy esetleg még többet szeretnél az adott témáról olvasni. Bármilyen építő komment érdekel. Kérlek javasolj témákat, amelyekről szívesen olvasnál.

Sokszor fogom idézni Prof. Dr. Bagdy Emőkét, akit a könyvei és előadásai által mentoromnak tekintek. Az ő csodálatos személyisége számomra olyan példaértékű, hogy őszinte szívvel ajánlom neked is a youtube.com-os csatornáján látható, hallható előadásait a boldogsággal, önismerettel kapcsolatosan és persze az összes könyvét is. Csatlakozom küldetéséhez, amelyet tanító mesterétől, Mérei Ferenctől kapott: „A pszichológia üzenete, missziója a XXI. század számára az önismeret lesz. Megtanítani rengeteg pszichológiai ismeretre az embereket, terjeszteni az ismereteket, hogy ezáltal tudatosuljon hogyan működik a lelkünk. Csak ez a tudatosság véd meg minket a manipulatív hatások ellen. Mert egyre több lesz a manipuláció. Ha tudjuk, hogy mi által és hogyan vagyunk befolyásolhatók, hogy hogyan vagyunk megnyerhetők olyannak, amivel a lelkünk mélye nem ért egyet, ha tudjuk ennek a megtévesztésnek, manipulációnak a mechanizmusait, akkor védekezni tudunk. Ezzel a tudásanyaggal védjük a saját és a közösségünk tagjainak mentális egészségét.” – (Bagdy Emőke – Önfejlesztés, önmegvalósítás, önmeghaladás /youtube.com)

Az írásaimmal csatlakozom Szabó Péter nemzetközi hírű motivációs előadónk küldetéséhez is: „Tegyük Magyarországot a világ legboldogabb országává!” Szabó Péter számos nagyszerű előadását a boldogsággal, önfejlesztéssel kapcsolatosan szintén megtalálod a youtube.com-on.

Addig is, amíg elkezdjük veled a közös munkát, álljon itt Bagdy Emőke gondolata: „ A boldogság egyfajta gondolkodásmód, életszemlélet, hogy szeressük az életet!” 

Kedves Olvasóm! A gondolkodásmódod kitágítása legyen a közös célunk és induljunk is az úton!

 

"Boldogság gyere haza!"
 

 

Mottó: Nem a siker tesz boldoggá, hanem a boldogság tesz sikeressé!

 

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

 

 

 

Vissza

Címkék : boldogság, belső egyensúly, siker, tudatosság, lélek, gondolkodásmód, életszemlélet, önfejlesztés, önmeghaladás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Kapcsolódó cikkeink: